TELEKUNG-MUSLEEMA CANTIK

                                    
TELEKUNG COTTON POKET

Terkini, terlaris, terpanas sekali.  Produk hebat sangat digilai ramai

Telekung Cotton Poket keperluan utama untuk umrah haji, menggunakan material cotton jepun high quality yang lembut sangat dan cool effect.  Mudahkan jemaah menyimpan kunci, handphone dan passport ketika solat dan berjalan-jalan dalam masjid. Tidak bimbang kehilangan barangan berharga.

Telekung Cotton poket ini saiz telekung ziarah jadi tidaklah labuh boleh untuk solat dan ziarah sekali. Labuh dari dagu 28 inci. Jahitan muka yang ada getah dan adjustable ikut saiz muka ya.

Kami menyediakan dua pilihan telekung menggunakan material sama tetapi berbeza dari kemasan hiasan renda sahaja.

Quality 1  - menggunakan renda yang cantik dibahagian keliling dan atas kepala. 


QUALITY 1 - RM120
(PUTIH DAN HITAM)
Quality 2 - menggunakan renda yang quality standard sahaja.

QUALITY 2 - RM80.00
Kita bagi pilihan untuk pelanggan adjust budgetnya ya.


TELEKUNG COTTON STORY

Telekung Anda Jarang? Getah Muka Telekung Cepat Longgar? Selalu beli telekung bidang kecil?

Sangat tak puashati bila pakai telekung berbayang nampak leher, telekung ada lapik tetapi pendek sangat.

 Pakai telekung sebulan dua dah longgar getah mukanya. 

Telekung muat tapi kain sarungnya kecil dan singkat.

 Kami tolong anda selesaikan masalah telekung anda yang jarang dan terpaksa pakai anak tudung atau tudung di dalam supaya sah dalam solat. Kami telah menjual lebih 100 pasang telekung renda dan cotton smocking dan pengguna kami sangat puashati telekung smocking yang kami hasilkan.




Puan Syarifah - "saya suka dan selesa memakai telekung sulam dan tidak akan melepaskan setiapkali ada design dan corak baru telekung Syarikat TelekungMusleema".

Puan Za - "Saya kongsikan kegembiraan memakai telekung cotton smocking ini dengan adik saya. Beliau sangat memuji keselesaan dan halus jahitan telekung cotton cotton smocking untuk umrah."

Telekung Cotton Smocking Musleema Mesti anda miliki

1.  Telekung Musleema tebal dan tidak jarang dan menampakkan susuk tubuh pemakainya.

2. Jahitan telekung kami ada lining hingga paras dada, anda boleh request untuk lapik telekung  yang lebih labuh dengan sedikit kos tambahan.

3. Anda tidak perlu pakai anak tudung atau serkup kepala kerana jahitan smocking yang kemas dimuka. 

4.  Wajah anda lebih kemas dan tidak mudah terkeluar anak rambut anda ketika memakai telekung kami untuk menjaga syarat sah Solat. 

5. Menyediakan telekung mengikut saiz muka para anda, telekung kami di datangkan untuk muslimah saiz muka kecil dan saiz muka yang lebar. Saiz muka telekung ada saiz s,m, dan l. Untuk yang extra saiz muka boleh request untuk muka telekung saiz XL.
  • S - Saiz Muka 9 inci - 10 inci
  • M - Saiz Muka 10 inci  - 10.5 inci
  • L - Saiz Muka 10.5 inci - 11 inci
  • XL - Saiz Muka 11 inci - 12 inci

6. Telekung kami juga ada untuk muslimah yang berhadan besar.  Ada dua ukuran labuh telekung iaitu standard dan extra large untuk muslimah yang berbadan besar dan tinggi. Telekung saiz standard labuh dari dagu 45inci bersambung kain dan saiz extra large 55 inci dari dagu (tidak bersambung)

7.  Pinggang kain telekung menggunakan jahitan getah dan teknik ikat seperti bengkung. Lerangnya juga lebar dan labuh supaya anda memakainya dengan selesa dalam pergerakkan solat dan tidak mudah tersingkap kaki dalam pergerakan.

8. Kami beri anda rasa sejuk dan selesa memakainya kerana kami gunakan fabrik cotton jepun, cotton ima, tetron dan koshiboo. 

Untuk belian sila hubungi 019-2883235 Kak Hajjah 
whatsapp/sms/call available

Telekung Cotton Story

Telekung Cotton At Masjidil Haram

Telekung Cotton At Masjid Nabawi

Telekung Cotton at Mataf Masjidil Haram

Untuk belian sila hubungi 019-2883235 Kak Hajjah 
whatsapp/sms/call available

Pilihan Telekung Cotton Smocking 

Kod TS1 - Bunga Putih
Lapik Labuh

Kod TS1 - Lapik Labuh
Telekung Bersambung Kat Belakang
Kod TS2-Bunga Kelabu

Kod TS3 - Bunga Oren pandangan sisi

Kod TS3 - Bunga Oren

Sepasang dengan Kain Sarung Corak Sama - RM150
Telekung Sahaja - RM90.00 

Kod TS4 - Bunga Kelabu

Sepasang dengan Kain Sarung Corak Sama - RM150
Telekung Sahaja - RM90.00 
Kod TS4 - Bunga Kelabu 
Sepasang Dengan Kain Sarung

 Kod TS5 - Bunga Biru


Sepasang dengan Kain Sarung Corak Sama - RM150

Telekung sahaja RM90
Kod TS09 - Bunga ungu -
Sepasang dengan kain sarung corak sama - RM150.00
Telekung Sahaja - RM90.00

M - Saiz Muka 10  - 10.5 Inci
L - Saiz Muka 10.5 - 11 Inci
S, XL - Upon request
Kod TS06 - Bunga Putih 
Telekung sahaja RM95 - Dengan lapik dalam labuh
Telekung dengan kain sarung sama corak  - RM150.00




Untuk belian sila hubungi 019-2883235 Kak Hajjah 

whatsapp/sms/call available

       

Kod TS07 - Telekung Sulam Putih
Telekung Sulam Putih Dengan Kain Sarung Yang Sama Corak
Kain bidang 60" - RM170.00 

M - Saiz Muka 10  - 10.5 Inci
L - Saiz Muka 10.5 - 11 Inci
S, XL - Upon request

Kod TS08 - Telekung sulam hijau + kain sarung putih
RM120.00


 .
Kod TP10 - Telekung Putih Plain/Polos  

Jenis-jenis Fabrik Telekung Polos/Plain
  • COTTON JEPUN LAPIK LABUH - Sepasang dengan kain sarung RM170.00
  • KOSHIBOO - telekung sahaja RM75.00
  • KOSHBOO - sepasang dengan kain sarung RM95.00
  • COTTON PLAIN - sepasang dengan kain sarung RM95.00

Kod TS011 - Bunga Pink
Telekung Sahaja - RM90.00

Kod TS012 - Bunga Putih Moon
Telekung Sahaja - RM90.00

Kod TS013 - Bunga Hijau Lime
Telekung Sahaja - RM90.00
M - Saiz Muka 10  - 10.5 Inci
L - Saiz Muka 10.5 - 11 Inci
S, XL - Upon request

POS LAJU TELEKUNG DARI RM10.00 SEPASANG


TELEKUNG ZIARAH COTTON HITAM


Jahitan Muka Lace
Fabrik Cotton Yang Sejuk
Saiz Ziarah 28 inci - 30 inci dari dagu
Jahitan Muka Smocking @ Renda Lace
Saiz Muka Free Size
Telekung Sahaja

RM90.00 - TELEKUNG SAHAJA



Untuk belian sila hubungi 019-2883235 Kak Hajjah 
whatsapp/sms/call available             
                                          

Lain-lain produk Telekung

Selain dari produk telekung cotton smocking, kami juga menjual ;-

  • telekung jersey
  • telekung vietnam dan 
  • mini telekung.

Apa Itu Telekung Jersey?

  • Fabrik jersey tebal tetapi ringan selesa dipakai
  • Telekung jersey tidak jarang
  • Kami design telekung jersey dengan lapik separas dada kerana kami hendak jemaah rasa selesa dengan kain jersey nie.
  • Telekung fabrik jersey tahan lasak tidak mudah tetas dan tercarik. 
  • Renda dimuka menghiasi telekung ini supaya nampak lebih cantik
  • Keliling telekung juga dihiasi dengan renda cotton untuk menambahkan seri.
  • Paling best telekung jersey nie cepat kering bila dibasuh sesuai sesangat untuk jemaah umra dan haji.
  • Walaupun nampak tebal dan kasar tetapi sebenarnya ia ada dwi function sesuai untuk musim sejuk atau musim panas ditanah suci. Kain jersey tidak memerangkap panas pemakai tidak akan rasa panas ketika memakainya. Ketika musim sejuk fabrik jersey yang tebal akan memanaskan tubuh pemakainya.

Untuk belian sila hubungi 019-2883235 Kak Hajjah 
whatsapp/sms/call available

 Jersey Putih Dengan Renda
RM65.00 Telekung Sahaja

SORRY KELABU SIKIT

LIGHT BROWN
SEPASANG DENGAN KAIN SARUNG
MUKA FREE SIZE

DARK BROWN
SEPASANG DENGAN KAIN SARUNG
 MUKA FREE SIZE

TELEKUNG JERSEY PUTIH RUFFLES
SEPASANG DENGAN KAIN PUTIH
MUKA FREE SIZE

NORMAL PRICE RM89.00
OFFER PRICE RM75.00
 SEPASANG DENGAN KAIN

POS LAJU TELEKUNG RM10.00 SEPASANG

Telekung Vietnam - TEMPORARY OUT OF STOCK

"Kepuasan kepada wanita-wanita yang sado!! jangan marah ya kak long"
Pelik baca caption nie nak tahu kenapa?

  • Orang yang tubuh besar dan tinggi memang feberet lah telekung vietnam ini. Telekung vietnam memang bidang besar, bidang 60"
  • Kain sarungnya labuh sesuai sangat untuk orang yang tinggi.
  • Fabrik untuk telekung vietnam ni jenis peach skin ianya lembut dan sejuk.
  • Sulaman bunga-bunga timbul memang sinonim dengan telekung vietnam ini. Malah harganya ditentukan oleh banyaknya kuntuman-kuntuman bunga di atas telekung ini.
  • Warna telekung vietnam tidak terhad kepada putih sahaja, ada warna hitam dan warna-warna pastel dan ceria.
  • Tiada double lining pada telekung ini kecuali customer request kami boleh buat sedikit penambah baikkan dengan menambah kain lining pada telekung vietnam.

Untuk belian sila hubungi 019-2883235 Kak Hajjah 
whatsapp/sms/call available


 Kod TV01 - BUNGA 36 kuntum
Warna Biru
Sepasang dengan kain sarung - RM90.00

 Kod TV02 - Bunga Warna Peach
Bunga ni 8 kuntum sahaja - RM70.00


TELEKUNG HITAM BUNGA 8 KUNTUM
RAMAI YANG SUKA SEBAB SIMPLE


KOD THB01  - WARNA BIRU TURQOISE
BUNGA 8 Kuntum
RM70.00 Sahaja

KOD THB02   - WARNA KELABU
BUNGA 8 kuntum 
RM70.00 SAHAJA

KOD THB02   - WARNA MERAH
BUNGA 8 kuntum 
RM70.00 SAHAJA

KOD THB03   - WARNA HITAM
BUNGA 8 kuntum 
RM70.00 SAHAJA



 Kod TV04 - Sold
Telekung Hitam Purple

Bunga 36 Kuntum


Mini Telekung

Saya nak telekung ziarah! Saya hanya pakai hanya pakai telekung masa kat Makkah dan Madinah

Macam nilah ragam pelanggan atau jemaah yang nak ke tanah suci, terutama yang first time pergi sangat excited. Nak serba baru dan serba baru.

Tugas kami bantu anda menyediakan kelengkapan umrah haji yang buat anda lebih selesa. Orang Asia suka bertelekung, kalau tak bawa cukup you tak dapat nak beli telekung kat Tanah Suci nanti. Mini telekung ada kat asia sahaja. Tu pun orang Malaysia, Indonesia dan Thailand tak sama jenis kain telekung nya, kalau kat Indonesia di panggil BERGO dan agak pendek.

Cuba teliti apa yang kami offer dan kenapa anda digalakkan membawa mini telekung kami ke tanah sucih nanti.

Mini Telekung Selesa Digayakan - TENGAH EDIT

1.  Mini Telekung tidak jarang dan menampakkan susuk tubuh pemakainya.
2. Muslimah tidak perlu pakai anak tudung atau serkup kepala kerana klim jahitan yang kemas dimuka. 
3.  Lebih kemas dan tidak mudah terkeluar anak rambut ketika dipakai. 
4.  Sejuk dikenakan ke tubuh.
5. Anda boleh padankan mini telekung kami dengan jubah atau mini jubah putih kami tu.



1. Muka telekung jahitan bergetah dan klim. Ada tali untuk ikat.
2. Mini Telekung untuk muslimah yang berhadan besar.
3. Telekung saiz standard labuh dari dagu 24 inci
4. Fabrik jenis cotton, koshboo dan cotton lycra tebal


NOTA :-
  1. Semua Harga Tertera Tidak Termasuk Pos. 
  2. Pos Laju telekung sepasang RM10.00
  3. Kain sarung sama corak dah habis stok. Pre-order sahaja. Kain sarung getah dan bertali masih available.


bertindak sekarang dengan isi borang dibawah atau
sila hubungi 0192883235 Kak Hajjah 
whatsapp/sms/call available


No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA