MINI-JUBAH HAJI

"KAK HAJJAH mak saya nak pergI UMRAH dia comel tak tahu saiz mini jubah apa yang sesuai "

"Puan masih jual Mini Jubah? Saya mencari mini jubah putih, saya ni berbadan gempal."


"Kami boleh tailor made mengikut saiz puan boleh provide ukuran, bila nak pergi UMRAH?"


Reality ramai yang mencari baju yang sesuai untuk dipakai sepanjang mereka berada di Tanah Suci Makkah dan Madinah untuk kemudahan mereka beribadah.

Kami memang punya kepakaran menyediakan Mini Jubah yang sesuai untuk jemaah umrah dah haji. Sudah 5 tahun berada di pasaran.

Di awalnya memang pelanggan rasa macam pelik jer nak bawa Mini Jubah kami kerana gunakan cotton comb. Syukur alhamdulilah semakin di terima oleh jemaah. Mereka sangat berpuas hati dengan hasil kerja kami.


 


Rombongan Umrah Dari Ranau

Mak cik comel ni nak pergi umrah, anaknya bagi Kak Hajjah ukuran untuk mini jubah, akak cuma to ensure that my tailor can fulfill their order. Alhamdulilah sangat sesuai mini jubah ni dengan beliau.












Untuk belian sila hubungi 019-2883235 Kak Hajjah 
whatsapp/sms/call available


Kenapa Pilih Mini Jubah bukan JUBAH?


  • Mini Jubah kami memberi kemudahan kepada pemakainya untuk beribadah. Semasa melakukan ibadah umrah dan haji orang sangat ramai dan bersesak oleh itu lebih mudah memakai mini jubah kerana ia sangat ringkas dibandingkan dengan jubah labuh yang berjela-jela.
  • Pergerakan lebih selesa dengan memakai mini jubah terutama untuk bertawaf dan bersaie dan berjalan dan melontar di Jamrah.
  • Jemaah yang memakai mini jubah ini mengambil ruang yang sedikit ketika bersolat dalam Masjidil Haram dan Masjid Nabawi. Dalam keadaan sesak anda tidak menganggu orang lain dan pakaian anda selamat dari dipijak oleh orang yang lalu lalang.
  • Kami menyediakan saiz untuk semua dari saiz S hingga Saiz 3XL.  Kebanyakan pelanggan yang berbadan besar menempah mini jubah ikut saiz mereka sendiri termasuk juga yang agak rendah. Tempahan mengambil masa 7 hari bekerja.
  • Fabrik dari jenis cotton comb yang sangat serap peluh selesa sangat-sangat dipakai.
  • Mementingkan ciri-ciri keselamatan dengan menyediakan baju yang berpoket di dada untuk simpan barang penting. Mudah-mudahan terselamat dari pick pocket.



Mini Jubah Putih Lengan Getah

Mini Jubah Dengan Seluar Putih Cotton
Mini Jubah Putih + Seluar = RM90.00
Saiz S, M, L - RM90.00
Saiz XL - 2xl - RM100.00

Baju Sahaja - RM55.00 - RM65.00 (XL - 3XL)
SELUAR RM35.00 - (S - XL)
RM39.00 - (2XL - 3XL)

LAIN-LAIN SAIZ UPON REQUEST




Mini Jubah Putih


Baju Sahaja - RM55.00 - RM65.00 (XL, 2XL)
SELUAR RM35.00 - (S - XL)

RM39.00 - (2XL - 3XL)

SAIZ S,M, L,  -  RM55.00TANGAN GETAH KECIL
SAIZ  XL - 3XL -  RM65.00 TANGAN GETAH KECIL

*TGN CUFF - UPON REQUEST*

Mini Jubah Hitam Lengan Getah


Mini Jubah Hitam



Mini Jubah Hitam 
SEPASANG BAJU DAN SELUAR 
RM90.00 (SAIZ S - L) - RM100.00 (XL-2XL)

BAJU SAHAJA 
SAIZ S,M, L - RM60.00
XL - 3XL - RM65.00


SELUAR HITAM - RM39.00

TANGAN GETAH  KECIL DALAM STOCK

*TGN CUFF - UPON REQUEST*




Ciri-Ciri Produk

1. Labuh hingga ke lutut – Memenuhi syarat menutup aurat
2. Fabrik Cotton Comb – serap peluh
3. Ada Poket di dada – boleh simpan barang-barang berharga ala kadar – ada ciri keselamatan
4. Tangan ada cuff ataupun getah supaya tidak mudah terselak



Ukuran Baju Muslimah Haji

  • Saiz S - Bahu 13.5inci, Dada 38 inci
  • Saiz M - Bahu 14.5 inci, Dada 41 inci, Pinggul 46 inci
  • Saiz L - Bahu 15.5 inci, Dada 42 - 44 inci, Pinggul 48 inci
  • Saiz XL - Bahu 16.5 inci, Dada 46 inci, Pinggul - 50 inci
  • Saiz 2xl - Bahu 17.5, Dada 50 inci, Pinggul - 56 inci 
  • Labuh Baju Muslimah - 36 inci - 40 inci mengikut saiz mini jubah
  • Panjang Tangan - 22 inci - 23 inci

Untuk belian sila hubungi 019-2883235 Kak Hajjah 

whatsapp/sms/call available



SELUAR HAJI PUTIH DAN HITAM

Mini Jubah kami boleh dibeli sepasang dengan seluar atau dibeli secara berasingan.Kami menyediakan seluar putih dari fabrik cotton yang sama,

1. Seluar kami ada design renda dibawahnya, jahitan lurus atau nak bergetah macam aladdin
2. Ada zip di kiri dan kanan seluar
3. Pinggang seluar bergetah senang mengembang ikut saiz badan.
4. Cawat seluar panjang untuk memudahkan untuk duduk dan pergerakan dalam sembangyang seperti rukuk, iktidal dan suduk.

Seluar Putih

SELUAR RM35.00 - (S - XL)
RM39.00 - (2XL - 3XL)

Seluar Hitam
S,M, L, XL, 2XL - RM39.00
3X - RM45.00


Untuk belian sila hubungi 019-2883235 Kak Hajjah 


whatsapp/sms/call available


BOLEH BELI BERASINGAN
BELIAN RM150.00 – ADA FREE GIFT UNTUK ANDA
TEMPAHAN SIAP DALAM MASA 1 MINGGU


READY STOCK – SAMPAI KE PINTU ADA DALAM MASA 2 – 3 HARI.


APA KATA PELANGGAN KAMI:-
SANGAT SELESA, NYAMAN DAN SERAP PELUH
RINGKAS DAN MUDAH
JADI PERHATIAN SEBAB LAIN DARI YANG LAIN
PALING PENTING HARI KAMI SANGAT BERPATUTAN




No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA