TUDUNG SAIZ XL DAN 2XL - ADA LAPIK DAGU


Tudung-tudung haji dan umrah sempoi tu dia paling senang nak kasi nama ehh. Kalau anda cari yang sempoi dan mudah diurus anda dah sampai ke tempat yang betul nie!!

Tudung-tudung kami ni labuh dan tiada manik-manik dan glittering. Kami buat tudung untuk orang gi umrah dan haji sebab itu designnya sangat simple yang oii. Paling comel pun kami letak sikit renda dan jahit tudung ni bertingkat supaya tak nampak boring sangat ler.

Tudung-tudung kami ni ready solat hanya perlukan sepasang sarung lengan sahaja untuk memastikan tiada ternampak aurat ketika solat. 



Anda tidak perlu extra beg untuk simpan telekung sebab anda boleh pakai tudung labuh dari rumah sampai di masjid atau surau boleh terus buat solat sunat Tahyatul Masjid.

Semua tudung umrah dan haji kami dah jahit pelapik dagu macam telekung sembahyang sudah kemas melekap diwajah, InsyaAllah tidak akan terangkat-angkat ketika anda solat.



Sesuai ker untuk pakai solat? Soalan rutin dari pelanggan kami.

Tudung kami dari fabrik jenis lycra dop dye - kainnya tebal dan berat, warna asas gelap perbezaan setiap warna dari segi tone sahaja. 

Kami juga ada kain tudung dari fabrik denim cotton yang sejuk, tebal dan lembut. Tidak memerangkap bau pun jika berpeluh. 

Selain dari itu kami mula akan membawa masuk fabrik marble crepe dan chiffon untuk tudung haji dan umrah kami. 

Disamping fabrik lycra juga masih kami pasarkan disini.

Tudung XL ni labuh 23 inci dari dagu labuh untuk orang yang berbadan rendah dan kecil, tapi mungkin medium sahaja untuk orang gemuk macam Kak Hajjah.

Tudung 2xl labuh dari dagu sudah mencapai 27 inci, mungkin bagi anda sudah boleh jadi telekung ziarah. 

Off course semua tudung kami ini ready solat kat mana pun InsyaAllah.

Tudung umrah dan haji kami ini semua menggunakan soft awning senang dijaga dan tidak mudah patah.

TUDUNG UMRAH HAJI CHIFFON

SAIZ XL


saiz xl dan 2xl available
HITAM DAN PUTIH AVAILABLE

Labuh dari Dagu  24 - 26 inci
Fabrik Lycra + Bubble Crepe
RM55.00 XL
RM65.00 2XL
Tidak Termasuk Pos

WHATSAPP KAK HAJJAH 019-2883235


TUDUNG LABUH 2XL - RENDA

Tudung Labuh 2XL
Warna Coklat Cappucino
Labuh dari Dagu  27 inci
Fabrik Lycra 
RM55.00 Tidak Termasuk Pos

Tudung Labuh 2XL
Warna Coklat Milo
Labuh dari Dagu  27 inci
Fabrik Lycra 
RM55.00 Tidak Termasuk Pos

Tudung Labuh 2XL
Warna Coklat Milo
Labuh dari Dagu  27 inci
Fabrik Lycra 
RM55.00 Tidak Termasuk Pos



 Tudung Labuh 2XL
Warna Kelabu
Labuh dari Dagu  27 inci
Fabrik Lycra 
RM55.00 Tidak Termasuk Pos

Tudung Labuh 2XL
Warna Putih
Labuh dari Dagu  27 inci
Fabrik Lycra 
RM55.00 Tidak Termasuk Pos

WHATSAPP KAK HAJJAH 019-2883235


TUDUNG MOSS CREPE XL

Tudung coklat gelap vs tudung maroon

 tudung moist crepe hitam
 tudung moist crepe kelabu vs tudung light choco -
temporary out of stock
 tudung ungu gelap vs tudung ungu lavenda
tudung jingga gelap sahaja dalam stok.
temporary out of stock
RM45.00 TIDAK TERMASUK 

RM6.00 POS SEMENANJUNG
RM8.00 POS SABAH N SARAWAK

Untuk belian sila hubungi 019-2883235 Kak Hajjah 
whatsapp/sms/call available

TUDUNG DENIM XL

Labuh 21-22 inci dari dagu
fabrik cotton denim
ada lapik dagu
rm59.00 offer rm55.00 (termasuk pos)

Labuh 21-22 inci dari dagu
fabrik cotton denim
ada lapik dagu
rm59.00 offer rm55.00 (termasuk pos)-Malaysia sahaja

Labuh 21-22 inci dari dagu
fabrik cotton denim
ada lapik dagu
rm59.00 offer rm55.00 (termasuk pos)-Malaysia shj
Labuh 21-22 inci dari dagu
fabrik cotton denim
ada lapik dagu
rm59.00 offer rm55.00 (termasuk pos)
Labuh 21-22 inci dari dagu
fabrik cotton denim
ada lapik dagu
rm59.00 offer rm55.00 (termasuk pos)


Untuk belian sila hubungi 019-2883235 Kak Hajjah 

whatsapp/sms/call available

TUDUNG 2XL - DOP DYE LYCRA EMBOSSED








Labuh dari dagu 27 inci,
 lycra dop dye emboss
ada piping keliling tudung
RM50.00 SAHAJA TIDAK TERMASUK POS.

RM7.00 POS SEMENANJUNG
RM9.00 POS SABAH N SARAWAK

Untuk belian sila hubungi 019-2883235 Kak Hajjah 
whatsapp/sms/call available


Tudung XL DRIFT - Pink Belacan
temporary out of stock
Labuh 22 inci, Fabrik Lycra
RM29.00
Tudung XL DRIFT - Putih
Labuh 22 inci, Fabrik Lycra
RM29.00
Tudung XL DRIFT - Kelabu 
Labuh 22 inci, Fabrik Lycra
RM29.00

Tudung XL DRIFT - Beige - sold
Labuh 22 inci, Fabrik Lycra
RM29.00


 Tudung XL DRIFT - Coklat mocha- sold
Labuh 22 inci, Fabrik Lycra
RM29.00


 Tudung XL DRIFT - Hijau Zamrud
Labuh 22 inci, Fabrik Lycra
RM29.00
 Tudung XL DRIFT - Baby Blue - sold
Labuh 22 inci, Fabrik Lycra
RM29.00

Tudung XL DRIFT - Maze - sold
Labuh 22 inci, Fabrik Lycra
RM29.00

Tudung XL Drift - Black
Fabrik Lycra dengan Lapik Dagu
RM29.00

WHATSAPP KAK HAJJAH 019-2883235


 tudung AQEELA
ada lapik dagu - warna kelabu -dalam stok
kelim piping di keliling
RM50.00 - SAIZ 2XL
fabrik MOIST CREPE

 TUDUNG AQEELA - SOLD
WARNA ROYAL BLUE
RM50.00 - SAIZ 2XL
FABRIK MOIST CREPE
TUDUNG AQEELA - SOLD
WARNA SWEET BEIGE -dalam stok
RM50.00 SAHAJA
SAIZ 2XL
FABRIK MOIST CREPE

 tudung 2xl drift - hijau - SOLD
RM39.00
RM29.00

 Tudung xl drift - kelabu biru - SOLD
RM39.00RM29.00

TUDUNG XL DRIFT - KELABU CAIR
RM39.00 SAHAJA
RM29.00

warna baru tudung xl drift - ADA LAPIK DAGU
labuh dari dagu 63CM
FABRIK LYCRA
dari kiri - hitam,  coklat gelap, coklat coffee, hijau lumut, pink, pink belacan dan maroon
RM39.00\RM29.00


 dari kiri - biru 
RM39.00RM29.00



AVAILABLE - kiri dari atas
coklat mocha, kelabu dan royal biru,
tengah dari atas - biru, hitam, coklat gelap dan putih
kanan dari atas creme, hijau dan turqoise
rm39.00 sahaja - ada lapik dagu
RM29.00

warna classic putih
SAIZ XL - RM50.00



Untuk belian sila hubungi 019-2883235 Kak Hajjah 
whatsapp/sms/call available


BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA