TUDUNG UMRAH - CHIFFON L AND XL

KHIMAR


KHIMAR HITAM
FABRIK COMO CREPE
RM80.00
KHIMAR DUSTY PINK
FABRIK CHIFFON GEORGETTE
RM70.00 EXCLUDE POSTAGE

warna hitam, dusty pink, hijau, kelabu dan kelabu gelap
in the house.

TUDUNG CHIFFON DUA LAYER



warna creme
fabrik bubble crepe/moss crepe
SAIZ M

warna flower pink
fabrik bubble
SAIZ L

fabrik buble crepe/chiffon - SOLD
warna turquoise green
PRE-ORDER

warna kelabu - SOLD
 fabrik bubble crepe/chiffon ceruti
PRE-ORDER

fabrik chiffon dua layer 
Labuh dari dagu 20 - 22 inci


Saiz L
Chiffon Merah dan Hitam Printed
RM55


Chiffon Pink Printed
Saiz L - RM55  dan M-RM50
available



Saiz L - RM55
Chiffon Black and White Printed

BUY 3 PCS - FREE POSTAGE

Kak Hajjah suka suki jer upload tudung chiffon layer dua tingkat, fokus utama Kak Hajjah cuma pada saiz XL untuk umrah dan haji. 

Tudung chiffon layer saiz L, Kak Hajjah agak labuh dari market bagi yang saiz comel tudung ini sudah agak labuh untuk dipakai casual.

Tudung chiffon Kak Hajjah tidak jarang sebab  kami akan pastikan gabungan bubble dan chiffon atau moss crepe tidak jarang sebelum dijahit.

whatssapp/sms - Kak Hajjah @ 019-2883235
Harga tertera tidak termasuk pos


ALhamdulillah dah siap pun tudung double chiffon xl ni. Kak Hajjah sukanya dengan tudung ni selesa sangat. Kak Hajjah tudung-tudung saiz xl ni sebab kak Hajjah bam bam bila beli tudung tersangkut kat baju maklumlah lebar.

Sejak Kak Hajjah ada tailor ni, menderu-deru lak idea yang tak berapa nak canggih.  Customer kak Hajjah selalu nak tudung putih but problem utama tudung putih ni agak menonjolkan bentuk tubuh sebab warna putih agak transparent. So i come out dengan idea why not kita double kan tudung putih tu biar comel lagi. Hasilnnya alhamdulillah suka para muslimat.

Bukan semua orang nak pergi haji kan adayang belum dapat jemputan. Tapi dia orang pun nak tudung yang tak jarang so kami terima tempahan customer yang nak multi colur. Kami buatkan extra untuk pelanggan online jugak nie.

  • Kami gabungkan fabrik moss crepe + chiffon, bubble chiffon + chiffon dan lycra + chiffon 
  • Kami buat dua tingkat supaya tudung tidak jarang tidak menampakkan sosok tubuh
  • Kami kemaskan dengan awning kain yang serupa tetapi kami buat luar dalam supaya awning tudung dapat tegak
  • Kami letakkan lapik dagu supaya tudung kami mesra solat
  • Labuh tudung kami 22 - 24 inci ya.
Whatsapp 0192883235
whatsapp 0192883235
whatsapp 0192883235


CHIFFON BIRU GELAP + HITAM 

RM55.00 - SAIZ L,
RM60 - SAIZ XL
CHIFFON HIJAU ZAMRUD - SOLD
RM55.00 - SAIZ L,
RM60 - SAIZ XL

CHIFON DUSTY PINK - XL

RM55.00 - SAIZ L,
RM60 - SAIZ XL
CHIFFON BUBBLE HITAM 
 REKOMEN FOR UMRAH ANDA HAJJ
ON THE WAY - TENGAH JAHIT

RM55.00 - SAIZ L,
RM60 - SAIZ XL
RM65.00 - SAIZ 2XL

CHIFFON BUBBLE PURPLE
RM50.00 - SAIZ M
RM60 - SAIZ XL


CHIFFON BUBBLE  + LYCRA PUTIH
 REKOMEN FOR UMRAH ANDA HAJJPROMOTION PRICE

Awning boleh pilih lace atau kain yang sama

RM55.00 - SAIZ L,
RM60 - SAIZ XL
RM65.00 - SAIZ 2XL

(PROMOTION DAH HABIS BALIK HARGA BIASA)
TIME TO TIME KAMI AKAN BAGI ANDA HARGA PROMOSI

POSTAGE RM7.00  - RM10.00

COMBINE ORDER DENGAN BARANG-BARANG LAIN BERNILAI RM150.00
 LAYAK MENERIMA
SEPASANG KASUT TAWAF BERNILAI RM10.00 DAN SARUNG TANGAN

whatssapp/sms - Kak Hajjah @ 019-2883235
Harga tertera tidak termasuk pos



2 comments:

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA