Tuesday, June 13, 2017

JUALAN RAMADHAN MURAH GILER TELEKUNG COTTON

APO KABAR SEMUA? Dah tiga hari cuti mesti berat jer nak keluar rumah pepagi hari kan? Uhu dulu pun Kak Hajjah gitu juga, tapi bila dah tak kerja opis nie pulak tiga (3) hari tak keluar rumah serabut kepala. Find something to do, kena keluar tengok dunia dan tengok orang pulak lah.

Kita dah dah nak masuk fasa ketiga Bulan Ramadhan,
Fasa Pertama Ramadhan 1-10 cari rahmat Allah
Fasa Kedua Ramadhan 11-20 cari pengampunan Allah
Fasa Ketiga Ramadhan 21 -20 cari pelepasan dari api neraka dan cari Malam Al-Qadar

Kalau tersilap tu minta ampun maaf ya..boleh komen kat bawah nanti untuk pembetulan.

Fasa terakhir Ramadhan kita nak kasi harga potong untuk beberapa telekung cotton smocing. Anda boleh pilih nak sepasang atau nak telekung sahaja lah ya. Stok telekung ni terhad jer yang kita buka untuk harga PENGSAN ni.  Kalau berhajat nak hadiah atau wakaf telekung ni buleh lah cepat-cepat sebelum pos laju tutup pintu ya. 

whatsapp Kak Hajjah - 0192883235

Kak Hajjah takut nanti telekung adik kakak tu duduk kat warehouse jer kalau lambat.  Nanti tak ada telekung nak hadiah kat mak or mak mertua nanti. Nak tau mak Kak Hajjah pun nak telekung glamer katanya pening kepala ku. Tengah jahit baru tu latest tak ader dalam koleksi saya lagi.

  • Telekung cotton kami mempunyai kemasan muka jahitan smocking supaya elok melekap kat muka tau. 
  • Rambut tak derlah nak mengintai-intai keluar.
  • Saiz Muka Telekung ada S-L, standard saiz orang order selalunya M, tak pa buleh check jer.
  • Labuh depan telekung - 45 inci - 48 inci 
  • Labuh belakang telekung - 52 - 55 inci
  • Labuh lapik dalam telekung ada paras dada macam tudung M ataupun sampai perut macam tudung XL
  • Kain telekung labuh dan lebar - ada jenis ikat ataupun getah. Off course ada beza harga ya.
  • Jenis kain putih cotton
  • Jenis renda cotton yang  berkilat -


OFFER SEKARANG UNTUK YANG PARAS DADA SAHAJA, Lapik Labuh ada sikit jer boleh check nanti.

Postage rate dari RM8.00 ikut beratnya barang yang kita hantar.

whatsapp Kak Hajjah 0192883235

Telekung Bunga Sulam
 NORMAL PRICE - RM95 (TELEKUNG SAHAJA)
NOW - RM85.00 SAHAJA
DENGAN KAIN SARUNG PUTIH - NORMAL RM120.00
SEKARANG RM100.00 SAHAJA
Telekung Putih Polos 
 NORMAL PRICE - RM95 (TELEKUNG SEPASANG SAHAJA)
NOW - RM75.00 SAHAJA SEPASANG 
KAIN COTTON CANGGIH BEST PRICE 
 RM60.00 (TELEKUNG SAHAJA)

whatsapp Kak Hajjah 0192883235

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA