Monday, July 29, 2013

LAGI TELEKUNG HITAM - DESIGN MELETOPS

Salam Ramadhan kita dah masuk fasa ketiga dah..tambahkan amalan tingkatkan ketakwaan moga-moga kita diketemukan dengan malam al-Qadr..

Permintaan yang tinggi terhadap telekong hitam sekarang kita upload lagi gambar bunga 36 yang sangat cun melecun...comel sangat. Kalau nak order cepat sebelum minggu depan nanti tersangkut kat pos laju tu lambat sampai tak sempat nak pakai gi sembahyang raya tau..

 b36 - bunga kelabu
sepasang dengan kain
RM100.00 TERMASUK POS YA
 B36 - HIJAU

 b36 - purple
b36 - pink

HARGA RM100 SEPASANG TERMASUK POS YA
BERMINAT SMS OR EMAIL US KALAU SIANG BETTER SMS YA..
EMAIL AKAN DIJAWAB SEBELAH MALAM SAHAJA

Tuesday, July 9, 2013

LAGI TELEKUNG VIETNAM - ADA DISKAUN 10%

 warna oren/peach
 warna hijau/turqoise
warna coklat/hijau
corak penuh lihat gambar bawah
rm100.00 sepasang termasuk pos Malaysia sahaja.




 TELEKUNG SULAM B36 - WARNA PURPLE
RM100 INCLUDING DELIVERY
BASE COLOUR HITAM JUGAK AVAILABLE DESIGN INi

 TSVB33 - WARNA BUNGA BIRU
RM100 TERMASUK PENGHANTARAN
PANDANGAN HADAPAN
 PANDANGAN ARAH BELAKANG
 CORAK SUSUNAN BUNGA

 TSVB33 - WARNA BUNGA COKLAT

TSV BEE - WARNA BUNGA PUTIH

WARNA LAIN BUNGA WARNA PEACH, BIRU, TURQOISE, MERAH, OREN DAN MERAH
KAIN SEJUK DAN JATUH
BIDANG BESAR SESUAI UNTUK ORANG ASIA

DISKAUN 10%
HANYA RM90.00 DENGAN 
POS 1 MALAYSIA




Sunday, July 7, 2013

TELEKUNG SULAM VIETNAM - HITAM DESIGN MELETOPS -

Sempena Ramadhan yang semakin hampir, kita upload gambar telekung vietnam hitam dan putih yang cute sangat dengan design baru pulak.  Bunga ada 33 - 36 pcs..Korang confirm suka punyalah sebab sangat sangat COOL cantik. baru jer akak promote kat kawan-kawan dah beratur yang order. Nak cepatlah email kat sms ka. Warna sangat-sangat mengancam ya, esok nak restok lagi nie..



Harga RM100.00 with delivery ya..


sape tak sukar colourful boleh order yang 100% putih jugak

warna lain hitam pink dan hitam merah.

telekung putih kita upload esok ya..battery weak dah

MINTA MAAF DESIGN NI DAH ABIS

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA