Sunday, November 17, 2013

STOKIN-STOKIN STOK TERKINI

Stok baru stokin jari dan lace yang terkini, tengok dan belek-beleklah kalau suka terus order ya stok terhad tau..PERCUMA POS - UNTUK BELIAN 5 PCS.

Yang paling susah nak ambil gambar kaki sendiri.
stokin ibu jari..sesuai dipakai dengan sandal 1 tali atau sarung.
 
 
ada 3 warna - putih, coklat dan hitam
1 pcs - RM10.00
3 PASANG - RM25.00 TIDAK TERMASUK POS.






 GABUNGAN KAIN SPANDEX KOSONG DAN LACE
COMEL PAKAI DENGAN KASUT/SANDAL YANG BERSARUNG
PANJANGNYA ATAS BUKU LALI

TAPAK KAKI WARNA HITAM
KAINNYA JENIS KAIN SWIMMING SUIT
STRETCHABLE.
'KAIN LACE NI BUKAN JENIS YANG CEPAT KOYAK.
COMEL BILA DIPAKAI 
SAIZ FREE SIZE 

MODEL PAKAI KASUT SAIZ 7

1 PCS - RM10.00
3 PCS - RM25.00 - TIDAK TERMASUK POS.

NAK TENGOK STOKIN YANG LAIN BROWSE THRU WEB PAGE NIE YA.



Saturday, September 14, 2013

TELEKUNG SULAM COTTON PARIS - IN COLOUR

Sekarang demam tellekung berwarna-warna kami pun tak nak ketinggalan walaupun Syawal dah berlalu..camane pun kami tetap setia dengan kain sulam, girls kalau anda nie peminat cotton jangan tunggu ya. Muka dah terbentuk cantik tu..20in ukur lilit ya..Harga ehem shikit ataslah..but its worth it dear. Ada warna biru turqouise pink, peach and cream...suka order cepat stok tak banyak tau..nanti abis lambat nak tunggu.

 warna cream 
sepasang dengan kain sarung dari fabrik yang sama
RM150.00 dengan pos 1Malaysia
 warna peach.saiz sama macam gambar atas
sepasang dengan kain sarung dari fabrik yang sama
RM150.00 dengan pos 1Malaysia

 warna pink
sepasang dengan kain sarung dari fabrik yang sama
RM150.00 dengan pos 1Malaysia

warna biru turqoise
sepasang dengan kain sarung dari fabrik yang sama
RM150.00 dengan pos 1Malaysia
 

SALE SALE SALE - TELEKUNG SULAM HARGA SUDAH TURUN

MARI MARI REBUT- REBUT 
TELEKUNG SULAM VIETNAM PUTIH 
KITA ADA BUAT SALE UNTUK AIDIL ADHA
 10% DISKAUN
 UNTUK BUNGA 36 KUNTUM CANTIK CANTIK ADA LAGI TERMASUK POS SEKALI...
sekarang hanya RM90.00 DENGAN POS.

NAK PILIH BROWSE THRU KE BAWAH YA..
HITAM DAN TELEKUNG SULAM COTTON PARIS PADA HARGA BIASA YA.

Thursday, August 22, 2013

TUDUNG TWIST LAPIK DAGU - SAIZ L, XL KOLEKSI PAISLEY

 TWIST PAISLEY - L
ADA AWNING KERAS CODROY
RM50.00
KOD 002-TP

 TWIST PAISLEY - L
ADA AWNING KERAS CODROY
RM50.00
KOD 003-TP

 TWIST PAISLEY - L
ADA AWNING KERAS CODROY
RM50.00
KOD 003-TP

 TWIST PAISLEY - L
ADA AWNING KERAS CODROY
RM50.00
KOD 004-TP


LABUH TENGOK CONTOH GAMBAR DIBAWAH


Thursday, August 15, 2013

TUDUNG TWIST LAPIK DAGU - 3XL LABUH

Tudung twist lapik dagu..pada yang tak suka tudung jenis bulat tu..inilah yang terbaek untuk anda ya....cantik-cantik tau labuh..lak tu..tengok jer dalam gambar nie. pada yang suka corak inilah pilihan anda..kalau dah saiz xxxl harganya plus-plus lah jugak sebab ya..

RM79.00 dengan pos Malaysia sahaja. Oversea charge lain ya..

 warna choclate
 warna hitam putih
 printed - hijau abstrack
 3xl twist - printed red cherry
 3xl - printed hijau tribal
 3xl - printed orange
3xl polos hitam pink

FABRIK LYCRA - RM79.00 SAHAJA
WARNA POLOS LAIN UPON REQUEST SAHAJA

Monday, August 12, 2013

SELUAR HAJI BAJU BARU - UNISEX LELAKI DAN PEREMPUAN PUN BOLEH

Salam, walaupun kami fokus pada fabrik cotton tshirt tetapi ada jugak yang berminat dengan kain jenis poly cotton ni sebab ringan dan cepat kering. saiz ada 42, 44, 46 dan 48...apa lagi tengok jangan tak tengok ya..selesa dipakai dengan jubah panjang atau kurta jugak.



kelabu - saiz 44 - available
light brown - saiz 46 - available
saiz 42, 44 - tona brown kehijauan.

kelabu - saiz 44
saiz - 46

malam nanti kita update saiz dan warna yang available

KEDAI DAH BUKA

Dekat seminggu bercuti kami dah kembali lagi. Syukur Alhamdulillah..tak terkata rasanya seronok dapat cuti panjang segala talian telah ditutup. Sekarang kami kembali..kepada bakal-bakal haji kalau der yang terkurang. sila-silalah tengok apa-apa stok yang dikehendaki tu ya..salam

Monday, July 29, 2013

LAGI TELEKUNG HITAM - DESIGN MELETOPS

Salam Ramadhan kita dah masuk fasa ketiga dah..tambahkan amalan tingkatkan ketakwaan moga-moga kita diketemukan dengan malam al-Qadr..

Permintaan yang tinggi terhadap telekong hitam sekarang kita upload lagi gambar bunga 36 yang sangat cun melecun...comel sangat. Kalau nak order cepat sebelum minggu depan nanti tersangkut kat pos laju tu lambat sampai tak sempat nak pakai gi sembahyang raya tau..

 b36 - bunga kelabu
sepasang dengan kain
RM100.00 TERMASUK POS YA
 B36 - HIJAU

 b36 - purple
b36 - pink

HARGA RM100 SEPASANG TERMASUK POS YA
BERMINAT SMS OR EMAIL US KALAU SIANG BETTER SMS YA..
EMAIL AKAN DIJAWAB SEBELAH MALAM SAHAJA

Tuesday, July 9, 2013

LAGI TELEKUNG VIETNAM - ADA DISKAUN 10%

 warna oren/peach
 warna hijau/turqoise
warna coklat/hijau
corak penuh lihat gambar bawah
rm100.00 sepasang termasuk pos Malaysia sahaja.




 TELEKUNG SULAM B36 - WARNA PURPLE
RM100 INCLUDING DELIVERY
BASE COLOUR HITAM JUGAK AVAILABLE DESIGN INi

 TSVB33 - WARNA BUNGA BIRU
RM100 TERMASUK PENGHANTARAN
PANDANGAN HADAPAN
 PANDANGAN ARAH BELAKANG
 CORAK SUSUNAN BUNGA

 TSVB33 - WARNA BUNGA COKLAT

TSV BEE - WARNA BUNGA PUTIH

WARNA LAIN BUNGA WARNA PEACH, BIRU, TURQOISE, MERAH, OREN DAN MERAH
KAIN SEJUK DAN JATUH
BIDANG BESAR SESUAI UNTUK ORANG ASIA

DISKAUN 10%
HANYA RM90.00 DENGAN 
POS 1 MALAYSIA




Sunday, July 7, 2013

TELEKUNG SULAM VIETNAM - HITAM DESIGN MELETOPS -

Sempena Ramadhan yang semakin hampir, kita upload gambar telekung vietnam hitam dan putih yang cute sangat dengan design baru pulak.  Bunga ada 33 - 36 pcs..Korang confirm suka punyalah sebab sangat sangat COOL cantik. baru jer akak promote kat kawan-kawan dah beratur yang order. Nak cepatlah email kat sms ka. Warna sangat-sangat mengancam ya, esok nak restok lagi nie..



Harga RM100.00 with delivery ya..


sape tak sukar colourful boleh order yang 100% putih jugak

warna lain hitam pink dan hitam merah.

telekung putih kita upload esok ya..battery weak dah

MINTA MAAF DESIGN NI DAH ABIS

Saturday, June 29, 2013

BERTUDUNG BIAR BETUL-BETUL

KREDIT tu - blog peribadi Rasulullah s.a.w Cara Bertudung yang betul

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/260171_379141055528866_1618140950_n.png
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/942432_378058662303772_794439821_n.jpg


Dari Abu Hurairah radhiyallahu ‘anhu, beliau berkata bahwa Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda:
صِنْفَانِ مِنْ أَهْلِ النَّارِ لَمْ أَرَهُمَا قَوْمٌ مَعَهُمْ سِيَاطٌ كَأَذْنَابِ الْبَقَرِ يَضْرِبُونَ بِهَا النَّاسَ وَنِسَاءٌ كَاسِيَاتٌ عَارِيَاتٌ مُمِيلاَتٌ مَائِلاَتٌ رُءُوسُهُنَّ كَأَسْنِمَةِ الْبُخْتِ الْمَائِلَةِ لاَ يَدْخُلْنَ الْجَنَّةَ وَلاَ يَجِدْنَ رِيحَهَا وَإِنَّ رِيحَهَا لَيُوجَدُ مِنْ مَسِيرَةِ كَذَا وَكَذَا
“Ada dua golongan dari penduduk neraka yang belum pernah aku lihat: [1] Suatu kaum yang memiliki cambuk seperti ekor sapi untuk memukul manusia dan [2] para wanita yang berpakaian tapi telanjang, berlenggak-lenggok, kepala mereka seperti punuk unta yang miring. Wanita seperti itu tidak akan masuk surga dan tidak akan mencium baunya, walaupun baunya tercium selama perjalanan sekian dan sekian.” [HR. Muslim no. 2128]
“Kepala-kepala mereka seperti punuk-punuk unta”, maknanya adalah mereka membuat kepala mereka menjadi nampak besar dengan menggunakan kain kerudung atau selempang dan lainnya yang digulung di atas kepala sehingga mirip dengan punuk-punuk unta. Maksud dari hadits “kepala mereka seperti punuk onta”, adalah wanita yang menguncir atau menggulung rambutnya sehingga tampak sebuah benjolan di bagian belakang kepala dan tampak dari balik hijabnya .
Ancaman yang sangat keras bagi setiap wanita yang keluar rumah menonjolkan rambut yang tersembunyi di balik hijabnnya dengan ancaman tidak dapat mencium bau wangi surga, padahal bau wangi surga bisa dicium dari jarak yang sangat jauh. Itu dalam perkara menonjolkan rambut saja keras ancamannya. Jika kita lihat sekarang, cara berjilbab kebanyakan kaum muslimah masih membentuk lengan, pinggang, kaki, leher, dll. Seperti hanya melilitkan kain ditubuhnya, tidak menutupi. Berpakaian tetapi telanjang.
Ketahuilah saudariku, industri fashion yang mengklaim diri mereka sebagai trendsetter pakaian muslimah itu tidak peduli apakah engkau masuk surga atau neraka karena produk mereka. Mereka hanya peduli bagaimana engkau mengeluarkan uang untuk mereka.
Setiap manusia butuh proses. Mari berproses menjadi lebih baik. Bukan berproses justru semakin menjauhi syari’at Allah dan Rasulnya.
“Dan tidakkah patut bagi laki-laki yang mu’min dan tidak (pula) bagi perempuan yang mu’min, apabila Allah dan Rasul-Nya telah menetapkan suatu ketetapan, akan ada bagi mereka pilihan (yang lain) tentang urusan mereka. Dan barang siapa mendurhakai Allah dan Rasul-Nya, maka sungguhlah dia telah sesat, sesat yang nyata.” [QS. Al-Ahzab: 36 ]
“ Sesungguhnya orang-orang yang beriman hanyalah orang-orang yang beriman kepada Allah dan Rasul-Nya kemudian mereka tidak ragu-ragu ..” [Q.S. Al Hujaraat : 15]
Sebarkan agar kaum muslimah tahu, sehingga bisa mawas diri akan hal ini.

Sunday, June 23, 2013

BERAKHIRNYA KURSUS HAJI BERSIRI 2013 -

Hari ini last kursus haji di daerah aku nie..walaupun cuaca berjerebu tahap gaban. Demi rezeki aku redah jugak..maklumlah zaman makan gaji dah berakhir. Sekarang zaman ada kerja ada gaji. Aku nak ucapkan TERIMAKASIH pada makcik-makcik kakak yang sentiasa support aku nie.. Dah rasa macam kawan lak setiap minggu jumpa. Sikap dia orang nie yang sangat peramah, baik hati walaupun rata-rata peminat aku nie dari kalangan yang orang biasa-biasa macam orang-orang pencen, housewife tapi dia orang kaya BUDI BAHASA tu yang aku suka sangat. Hari nie bisnes kad aku sangat laku, ramai yang nak datang rumah nanti mudahan-mudahan Allah panjangkan silaturrahim ini. Bagi aku dalam bisnes kecik aku ni aku utamakan CUSTOMER SATISFACTION ya..Aku pentingkan kualiti dan keupayaan milikan pelanggan-pelanggan aku nie. Mudahan-mudahan DIA ORANG dapat jadi TETAMU ALLAH tahun nie dah lama dia orang menunggu.  

Favourite dia orang kat booth aku adalah barang kat bawah nie..tiap-tiap minggu mesti ada yang cari barang-barang nie..

 inner zip sleeve less
putih n hitam
 seluar cotton tshirt - putih n hitam
 sarung tangan
  inner ninja

yang lain-lain tu cari jugak tapi bukanlah tiap-tiap minggu.

Mudahan-mudahan kita jumpa lagi di tempat lain ya.


BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA